mijn lochting

moestuinieren, zelfvoorziening, dieren

Moestuin-kaffee

 

Ook in 2019 organiseer ik enkele Moestuin-kaffee’s .  Dit zijn bijeenkomsten van moestuiniers , ongeacht of ze lid zijn van een vereniging, die op een losse manier samenkomen in mijn tuin.  Er wordt een bezoekje gebracht aan de moestuin, besproken en opgevolgd.  Daarna kan er een drankje gedronken worden aan 1 €. 

Mijn adres : Patrick Gorra ,Lindestraat 19, 8870  izegem

Zondag  31 maart 2019  van 10u tot 12u

Deze Moestuin-kaffee  zouden we vooral in het teken zetten van het ruilen van zaden en planten.  Iedere moestuinier zaait teveel tomaten, paprika’s,sla, courgettes, pompoenen,  …  of heeft zaden over. Welnu, dit is het moment om te ruilen met andere tuiniers.  Breng je overtollige, maar goede planten, mee  en neem nieuwe, andere rassen, terug mee naar huis.   Label wel je planten !

Stuur een e-mail naar mijnlochting@telenet.be  en vermeld eens welke planten je meebrengt  ( graag het  juiste ras vermelden of  ‘eigen kweek’)

Zondag 5 mei 2019 van 10u tot 12 u

Op deze Moestuin-kaffee zal ik een korte uiteenzetting houden over het roken van vis (forel,zalm) Dit op vraag van de Izegemse Velt-afdeling.   Graag een vrije bijdrage ter plaatse !

Daar de Moestuin-kaffee’s buiten doorgaan, zijn we erg afhankelijk van het weer.  Bij regenweer zullen ze dan ook niet doorgaan.  Bij twijfel stuur je best een e-mailtje , de dag zelf voor 9 u, mijnlochting@telenet.be

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties